🛍️ Bucurați-vă de cumpărăturile de mai cu o reducere de 20%. Livrare gratuită la cumpărături de peste 199 Lei. 🚙

Producție locală și sustenabilă

Transport gratui mai mari de 199 Lei

Până la 60 de zile pentru returnarea produselor

Comandați și prin telefon

Produse din lână de oaie - Woolville.ro
Aveți întrebări? Scrieți-ne la
info@woolville.ro

Coș(0)

Închide

În coș nu aveți articole

La fel vă treziți vara și luptați cu transpirațiile nocturne? Asta se poate schimba...

01.08.23 33987x Citit

Distribuire



ÎN ARTICOLUL DE ASTĂZI VEȚI AFLA URMĂTOARELE:

Vă amintiți cum v-ați simțit după nopți la rând de ne somn, când dimineața vă trezeați tot rupt, înghețat sau transpirat? Ce zi ați avut atunci? Credem că nici măcar trei cafele nu v-ar fi de ajutor. Tocmai pentru a avea suficientă energie pentru a gestiona situația la locul de muncă și toate responsabilitățile, este important să creăm un mediu de calitate pentru un somn sănătos și odihnă.

SFATURI CA SĂ VĂ ÎMBUNĂTĂȚIȚI SOMNUL

Știați că pe tot parcursul vieții o persoană doarme în medie 220 095 de ore, care înseamnă 9 170 zile?

Aceasta înseamnă că, aproximativ o treime din viața noastră o petrecem dormind. Somnul este unul dintre puținele lucruri care ne însoțește zilnic toată viața.Datorită lui, ne vom relaxa atât fizic cât și mental. Prin urmare, este important să respectați un regim de somn regulat, adică să adormiți și să vă treziți la același timp stabilit. Nu numai în timpul săptămânii de lucru, ci și în weekend. Pentru adulți este recomandat să doarmă 6 - 9 ore pe zi

Dacă doriți să vă îmbunătățiți somnul, acordați atenție și la menținerea temperaturii camerei în jur de 18-20°C și asigurați-vă întuneric, prin tragerea perdelelor și a jaluzelelor. În plus opriți și ecranele. Lumina albastră care luminează de la ecranele electronice este dăunătoare. Reduce calitatea somnului și întârzie durata somnului. De aceea este recomandat să evitați complet ecranele înainte de culcare.

Și pentru a adormi și mai repede, încercați să săriți peste somnul de amează. Seara vă veți culca oboist dar într-un mod agreabil. Întregul proces de a adormi vă va îmbunătăți și calitatea selectată corect a așternuturilor, de exemplu cele din lână de oaie.

ȘTIȚI CE BENEFICII ARE LÂNA DE OAIE ÎN DORMITOR?

  1. Apreciem cel mai mult la lână de oaie termoreglarea. Proprietățile lânei ne protejează împotriva răcirii și în același timp supra încălzirii. Ceea ce înseamnă pur și simplu că ne ajută să menținem și o temperatură constantă a corpului în zilele reci dar și în cele călduroase. Așternuturile din lână de oaie vor fi utile în special când aveți acasă un bebeluș, al cărui corp mic încă nu menține o temperatură constantă și, prin urmare, este predispus la supraîncălziră sau răcire. Pentru aceste mici corpuri avem pătură pentru bebeluși din lână de oaie 100% Merino. Pentru copii mai mari puteți achiziționa set de lenjerie de pat pentru copii din lână.
  2. Datorită așternutului cu lână de oaie puteți termina cu transpirațiile nocturne deoarece lâna Merino înlătură de asemenea exces de umiditate. Îl veți aprecia în special în lunile de vară.
  3. Păturile din lână de oaie vă vor fi la îndemână chiar dacă sunteți alergic, astmatic sau aveți copii mici acasă. Și asta în principiu pentru că acarienii, bacteriile și praful nu pătrund în lâna de oaie. Și știți de ce? Structura fibrei din lână de oaie are solzi care împiedică pătrunderea acestor oaspeți neinvitați. Natura e menită să aranjeze totul frumos.
  4. De asemenea păturile sunt ușor de întreținut, nici măcar nu trebuie să le spălați. Lâna de oaie conține lanolină, care protejează oile de udare. Păturile obținute din această lână este suficient dacă în timpul utilizării doar le aerisiți, nu trebuie să le spălați deloc.
  5. Majoritatea păturilor noastre sunt fabricate în Republica Cehă sub marca Vlnka, deci achiziționând această pătură veți sprijini producția cehă.
  6. Este o investiție unică pentru o perioadă lungă de timp. Păturile vă pot rezista mulți ani.
  7. Prin cumpărare, investiți într-un produs de calitate și mai ales în sănătatea dvs.

ȘI CE PUTEȚI CUMPĂRA DIN LÂNĂ DE OAIE ÎN DORMITORUL DVS. SAU ÎN CAMERA COPIILOR?

PILOTE ȘI PĂTURI DIN LÂNĂ DE OAIE

Dacă păturile sunt pentru d-voastră un lucru prețios, avem vești bune pentru dvs. Le avem într-adevăr destule, în mai multe culori diferite. Pături cu un singur strat, care sunt potrivite pentru acoperirea d-voastră la televizor stand pe canapea sau pentru dormit în loc de plapumă, avem în trei dimensiuni diferite și în patru culori: cu model de oiță, pe care o avem la dimensiunea pentru copii de la 181 Lei, mai departe crem, naturală și maro de la 316 Lei. Aceste pături sunt minunate pentru zilele de vară și toamnă. Pentru iarna grea recomandăm pătură cu strat dublu din lână de oaie.

Păturile pot fi folosite și în camera de zi sub formă Geantă TV în care vă puteți înfășura din cap până în picioare. Și dacă vă place eleganță simplă cu avantaje funcționale atunci s-ar putea să vă intereseze carourile din lână scandinavă, care poate deveni un decor de calitate și cald al sufrageriei dvs.

Dacă preferați pături pentru dormit, puteți să vă alegeți între pentru copii în dimensiunea 95x135, cu un strat singur în dimensiune 135x200, si până vă place să dormiți amândoi sub o plapumă, avem și dublă în dimensiune 220x200. Și asta nu e tot, aceste pături avem împărțite și ca cele de iarnă, vară și pe tot parcursul anului, în funcție de perioada anului în care doriți să le utilizați. Ultima clasificare constă în tip de bază și premium. Cele premium se disting printr-o husă de bumbac de înaltă calitate și lână din oițele tinere Merino.

Avem pătură din lână de oaie, nu mă pot imagina fără ea. Minunată pentru relaxare, oboseală, durere și boală.”

Maria 12 octombrie 2020

„Am cumpărat-o anul trecut pătură de vară și este minunată. În timpul zilei afară este treizeci de grade și eu stau acoperit până la gât și am dormit ca un copil. Plăcut, uscat, nu am transpirat sub ea deloc. Anul acesta am cumpărat și pentru fiica mea și ea o laudă surprinzător. Când am menționat despre ele la locul de muncă, colega mea o dorea și ea. Magazin excepțional de la ei am câteva lucruri în afară de pilote.”

Dorel pe 2 aprilie 2020

„Pături din lână de oaie avem acasă de treizeci de ani. Pe ultimele le-am cumpărat în lungime extinsă. Sunt calde iarna și plăcute vara. Nu le dăm pentru nimic.

Ecaterina 1 octombrie 2020

PERNE DIN LÂNĂ DE OAIE

La fel vă puteți completa setul de pat cu pernă de calitate din lână de oaie. Oferim multe modele de perne de dormit de la tradiționale până la anatomice datorită cărora puteți să dormiți fără dureri de spate și lateral.

Dacă aveți nevoie de sprijin sub coloana cervicală, la televizor sau la călătorii mai lungi, puteți folosi perne în forma potcoavei, sau tubulare. Și nu am uitat nici de cei mici. Pernă pliabilă – oița transformă într-o jucărie când este pliată. Copii o iubesc, o duc la grădiniță, în excursii sau la bunici.

„Am dormit pe burtă toată viața. De când sistemul meu nervos a cedat, nu îmi pot mișca brațele sau picioarele și trebuie să dorm doar pe spate. Datorită pernei dvs. anatomice, durerea din coloana cervicală a dispărut si pot dormi linistit pe patul reglabil.”

Remus, 26 februarie 2021

SETURI AVANTAJOASE DIN LÂNĂ DE OAIE

Dacă doriți să cumpărați pături și plapume, uitați-vă direct la modele și seturile noastre, pe care vi le oferim la prețuri reduse. Puteți alege seturi pentru un pat de o persoană sau echipați-vă direct pentru întreg pat dublu.

CEARȘAFURI DIN LÂNĂ DE OAIE

Știați că puteți cumpăra din lână de oaie și cearșaf de pat? Menținerea temperaturii potrivite de sub corp este foarte importantă, așa că ne-am îmbogățit gama cu cearșafuri. Puteți alege un cearșaf din lână de oaie clasic sau cu căptușeală în culoare maro, bej și culoare naturală. De asemenea, puteți alege dimensiunea în funcție de pat. Și pentru că știm cum este important pentru a menține o temperatură stabilă pentru bebeluși avem și cearșaf pentru bebeluși.

„Am lăsat să mi se trimită un cearșaf din lână de oaie Merino nu numai că mi-a ajuns cu rapiditatea fulgerului, dar dorm minunat pe el. Încălzește frumos din partea de jos, este moale și nu deranjează. Are o culoare bej plăcută si mai mult interferează cu zonele geopatogene. Cu siguranță voi comanda și o pătură, Am deja o pernă și sunt foarte mulțumită.”

Mihaela 13 februarie 2021

ECHIPAMENT PENTRU COPII DIN LÂNĂ DE OAIE

Avem o categorie specială pentru bebeluși, în care vă oferim nu numai lucruri funcționale și practice pentru bebeluși dar încercăm să vă aducem bunurile noastre, ca să vă placă produsele noastre și la aspectul lor. Cu siguranță veți alege dintre modele cu oișe, bufniță, modele simple cu buline sau modele monocrome. Și ce poți găsi la noi pentru bebeluși? Pernă și cuib de alăptare 2in1, înveliș pentru acoperit pătură copii, sac de dormit, manșon și sac de dormit pentru nou-născuți. Avem o ofertă foarte diversă. Convingeți-vă singuri.

„Magazinul d-voastră este excelent, comenzile sunt procesate rapid și precis. Pătura d-voastră de bebeluși este un succes complet în familia noastră. Băiețelul nostru s-a născut prematur, așa că a avut o problemă cu termoreglarea. Iubește complet înfășurarea într-o pătură de oaie, pătura se încălzește imediat iar Marian este foarte mulțumit. În plus că le place și altor mămici când o văd în cărucior. Pur și simplu a devenit parte a tuturor activităților noastre. Mulțumesc.”

Marinela 23 martie 2020

V-a plăcut acest articol? Distribuiți mai departe



Mai departe?

Adidași Woolee reciclați pentru confortul picioarelor voastre
Noutăți

Adidași Woolee reciclați pentru confortul picioarelor voastre

16.04.24Mgr. Zuzana Šimková3591x Citit2 Minute

Oferiți confortul picioarelor dumneavoastră cu noii teniși din lână de oaie reciclată de la Woolee. Acești pantofi moi salvează nu numai picioarele dumneavoastră, ci și natura.

Citiți
Noutate de primăvară – Woolee Prestige din piele
Noutăți

Noutate de primăvară – Woolee Prestige din piele

26.03.24Mgr. Zuzana Šimková1781x Citit1 Un minut de lectură

Máme pro vás velkou novinku! Oblíbené Huňaté Prestižky, které jste si tolik oblíbili pro jejich pohodlí v chladných měsících, se dočkaly jarní nízké varianty bez ovčího kožíšku.

Citiți
13 sfaturi cum să vă faceți grădinăritul de primăvară mai plăcut
Sfaturi

13 sfaturi cum să vă faceți grădinăritul de primăvară mai plăcut

16.03.24Mgr. Zuzana Šimková13976x Citit7 Minute

​​Aprilie este luna ideală pentru pregătirea grădinii de primăvară. Și dacă nu vă numărați printre grădinarii entuziaști, cu siguranță veți aprecia 13 sfaturi cu ajutorul cărora vă faceți grădinăritul din primăvară mai plăcut.

Citiți
Aveți întrebări? Scrieți-ne la
info@woolville.ro

Variante de culori

Alegeti mărimea

Beee, eu sunt oița Negrută,

nu vreau să vă deranjez, dar am nevoie de la d-voastră promisiunea pe copită, că pot urmări, cum vă place la noi în Ovinshop. Doar așa mă voi putea ocupa de d-voastră cu grijă, pe care o meritați. Vă jur pe copita mea, că tot ce voi afla, rămâne la mine în siguranță.

Setări

Beee, îmi iau satisfacția d-voastră în mâinile proprii. Informați-mă cu ce fel de fișiere de cookie-uri pot lucra, și nu uitați, că schimbările în setările vor influența doar browserul, pe care îl folosiți actual. Preferințele d-voastre le puteți schimba oricând în bara de jos a site-ului.

Mai multe informații despre ce fel de date salvează Ovinshop, pagina web a noastră, veți găsi aici.

Cookie-uri tehnice sunt necesare peeentru funcționarea corectă a site-ului web și a tuturor funcțiilor pe care acesta le oferă.

Îmi permit de a vă arăta oferta pufoasă pe baza de preferințele d-voastre. La fel îmi permit, de a vă arăta pe site doar ce vă interesează cu adevărat.

Mă ajută în căutarea de greșeli și de a măsura performanța site-ului. Datorită lor pot avea grijă, ca să fiți întotdeauna mulțumiți cu ele cumpărate la noi în Ovinshop de fiecare dată.

Aceste cookie-uri sunt superbeee. Îmi permit de a mă întâlni cu d-voastră în afară de site și în rețele sociale și de publicitate, unde am grijă, ca publicitatea să fie interesantă pentru d-voastră.