Producție locală și sustenabilă

Transport gratuit de la 89 Lei

Până la 60 de zile pentru returnarea produselor

Comandați și prin telefon

Sortimentul de produse naturale

14.10.18 35736x Citit

Distribuire



Este vorba despre gama de produse, care include produse fabricate din lână de oaie Merino propriuzisă în culori naturale. Lâna Merino este un material natural, care este obținut prin tunderea oilor tinere din Australia, la un moment în care lâna este cea mai bună și atinge cea mai înaltă calitate. Lâna Merino nu mușcă, și nu irită pielea. Grație abilităților sale naturale, aceasta poate menține o temperatură corporală stabilă și, deoarece nici acarienii și nici praful nu pot pătrunde prin structura lânii, lâna de oaie este, de asemenea, potrivită pentru persoanele care suferă de alergii și pentru cele cu pielea sensibilă.

Fiind produsă în culoarea sa naturală, ea păstrează toate proprietățile benefice ale lânei de oaie care nu sunt deteriorate de vopsirea chimică. Un alt avantaj este, că produsele se potrivesc în orice interior. Chiar și în cazul aparatelor de uz casnic într-un stil foarte modern, nu trebuie să vă faceți griji, că utilizarea elementelor naturale va întrerupe aspectul său general. Produsele din seria Natural deja la prima vedere dau impresia de lux, iar utilizarea lor în interior creează literalmente frumoasa “căldură a căsniciei”.

În seria Natural puteți găsi o gamă largă de produse: perne, pături, papuci, mănuși și multe altele. Produsele sunt fabricate de marca tradițională cehă Vlnka. Această marcă deține certificatele de calitate și de autenticitate Oeko-TEX® și Woolmark de renume mondial, care demonstrează calitatea produselor sale. Și care sunt defapt produsele specificate?

PĂTURI

Ce nu trebuie să lipsească din această gamă naturală? Păturile noastre. Puteți alege între pături cu un singur strat sau cu două straturi. Pătura de lână natural cu un singur strat se potrivește perfect în cel mai fierbinte sezon al anului. Pătură de lână cu două straturi este dublu strat de două ori mai puternic decât pătura cu un singur strat si o putem recomanda cu drag pentru utilizare de iarnă.  Aceste două pături sunt potrivite pentru persoanele care suferă de alergii datorită lânii Merino, în special datorită structurii lor. Acarienii nu pătrund în fibra de oaie și nici nu sunt prinși acolo. Avantajul lor este că sunt călduroase iarna și răcoroase vara, astfel încât sunt potrivite pentru a fi folosite pe tot parcursul anului. Depinde doar de preferințele dvs. Sunt potrivite pentru toată lumea, chiar și pentru copiii mici, deoarece lâna Merino nu mușcă și nu irită în niciun fel pielea.

PERNE PENTRU DORMIT

Când te vei înveli într-o pătura de lână de oaie Merino, o pernă din același material va fi minunată pentru tine. Perna din lână de oaie natural este compusă din 100% de lână de oaie Merino, iar materialul de umplutură formează apoi o fibră goală, care este permanent pufoasă, stabilă și își păstrează forma. Vă va face să vă simțiți confortabil și veți avea un somn confortabil. Datorită conținutului foarte scăzut de praf, produsele din lână de oaie Merino sunt de asemenea potrivite pentru persoanele care suferă de alergii.

Dacă suferiți de dureri ale coloanei cervicale, încercați perna noastră de sănătate in forma de potcoava sau cilindru. Perna din lână de oaie potcoavă natural și perna din lână de oaie natural cilindru sunt adaptate la poziția culcat pe spate, astfel încât va trebui să vă odihniți confortabil. Sprijină perfect coloana cervicală, și aduc ameliorarea durerii. Acestea sunt potrivite pentru momentele de relaxare si somn, dar se potrivesc pentru a funcționa dacă stai toată ziua la PC. De asemenea, le puteți aprecia la călătorii lungi.

PERNE SPECIALE

Un tip special de pernă pe care îl puteți găsi în oferta noastră este o pernă rectală și postnatală. Este un ajutor medical pentru a elibera la maxim zona de ședere pentru pacienții care stau în permanență sau temporar. Perna este potrivită pentru pacienții după operație rectală sau pentru pacienții cu hemoroizi.

De asemenea, îl veți utiliza pentru leziuni spinale, decubit, proceduri chirurgicale în zona rectală sau în perioada postnatală. Vă va oferi un confort maxim și stabilizare, ușurănd în același timp părțile de ședere și coloana vertebrală. De asemenea, sprijină postura adecvată. Utilizarea sa este simplă, doar puneți-o pe scaun sau pe pat și stați confortabil pe ea.

CEARȘAFURI

Pentru a vă completa patul și pentru a vă bucura de confortul lânei de oaie la maxim, nu are voie să lipsească în oferta noastră cearceafuri. Din nou, puteți alege dintre două tipuri, fie cu un singur strat, fie cu strat dublu.

Cearceaful cu un singur strat este ideal pentru utilizare în lunile mai calde. Suprafața cearceafului este alcătuită din 100% lână de oaie Merino, partea inferioară este acoperită cu o căptușeală din poliester. Cearșaful cu căptușeală este dublu stratificat. Este realizat din lână Merino pe o parte și are o căptușeală din bumbac pe partea inferioară. Îl veți aprecia mai ales în sezonul rece, când vă va ține cald în mod fiabil. Ambele cearceafuri sunt prevăzute cu patru prinderi de cauciuc la fiecare colț pentru a asigura o fixare fermă pe saltea.

ÎNCĂLȚĂMINTE DE CASĂ

Când vă relaxați, alunecați direct în papucii de lână și bucurați-vă de avantajele și confortul lânei de oaie. Păpucii naturali din lână Merino sunt anti-derapanți, frumos calzi și vă dau senzație de lux pe care o meritați. Papuci sunt potrivite pentru purtarea pe tot parcursul anului. Suprafața lor este realizată din 100% lâna de oaie Merino, talpa este din cauciuc.

Când stați la computer sau vă uitați la televizor, intrați direct în păpucii TV din lână de oaie pentru a vă menține picioarele fără îngheț. Acest lucru previne răceala și problemele asociate cu acesta. Papucii TV sunt foarte ușori și, datorită materialului pe care îl folosesc, au caracteristici extraordinare care vor fi resimțite în totalitate dacă purtați o papuci pe piciorul gol.

MĂNUȘI PENTRU IARNĂ

Nu uitați nici de mâinile d-voastre. Din mâini reci, ai fi rece peste tot corpul, iar în vremea de îngheț ați putea obține degerături. Așa că îmbrăcați mănușile de lână, care sunt extrem de funcționale, termoregulante și, mai presus de toate, vă vor încălzi în siguranță. Sunt potrivite pentru întreaga familie, le oferim în dimensiuni pentru femei, bărbați și copii.

CENTURĂ DE RINICHI ȘI ORTEZE

Dacă vă răciți undeva, nu vă dezamăgiți, avem un ajutor rapid pentru d-voastră. Cureaua de rinichi - centură lombară natural din lâna vă va ține cald și vă ajuta la dureri. Lână creează de fapt, căldură uscată și datorită acestui fapt cureaua de rinichi calmează durerile menstruale, dureri de spate, răceli și are efectul pozitiv, de asemenea, asupra problemelor tractului urinar și în plus inflamații.

Centură lombară copiază perfect corpul și întărește spate. Avem de asemenea un sfat pentru d-voastră. Puneți-vă centura de rinichi în zonele de lucru mai reci și va tine cald si nu răciți. Nu trebuie să vă faceți griji că este vizibil. Poate fi ascuns sub haine mai lejere. 

PENTRU MICUȚII NOȘTRI

Pentru a fi în căldură și cei mai mici, puneți-le în sac de dormit. Acest sac din lână de oaie Merino pentru bebeluși va fi folosit pe tot parcursul anului. Este potrivită pentru persoanele care suferă de alergii sau pentru bebelușii mai sensibili, deoarece structura fibrei de oaie împiedică pătrunderea acarienilor în lână. Pentru copiii mai mari avem o vestă pentru copii, naturală și potrivită atât pentru băieți, și pentru fete.

V-a plăcut acest articol? Distribuiți mai departe



Mai departe?

Noutăți 2024 pentru o casă și o cabană confortabilă
Noutăți

Noutăți 2024 pentru o casă și o cabană confortabilă

12.07.24Mgr. Zuzana Šimková5055x Citit5 Minute

Descoperiți noile materiale naturale pentru anul 2024 care vor aduce confortul și frumusețea naturii în casa și cabana dumneavoastră.

Citiți
Materiale reciclate - un pas spre viitor
Sfaturi

Materiale reciclate - un pas spre viitor

13.06.24Mgr. Zuzana Šimková5552x Citit5 Minute

Oferiți o șansă hainelor și încălțămintei din materiale reciclate. Veți contribui la reducerea deșeurilor de pe Pământ, veți oferi materialelor o a doua viață și veți avea în plus și o senzație bună.

Citiți
Pantofi noi dintr-un pulover vechi - moda sustenabilă care salvează planeta
Interviu

Pantofi noi dintr-un pulover vechi - moda sustenabilă care salvează planeta

23.05.24Mgr. Zuzana Šimková6417x Citit4 Minute

În interviul de astăzi, am aprofundat subiectul modei sustenabile și al reciclării lucrurilor vechi cu influencera Zuzka. Veți afla de ce reciclarea lucrurilor vechi are sens și dacă este important să îi îndrumați pe copiii mici spre sustenabilitate.

Citiți
Aveți întrebări? Scrieți-ne la
info@woolville.ro

Adaugă în coș

Variante de culori

Alegeti mărimea

Detail produktu

Beee, eu sunt oița Negrută,

nu vreau să vă deranjez, dar am nevoie de la d-voastră promisiunea pe copită, că pot urmări, cum vă place la noi în Ovinshop. Doar așa mă voi putea ocupa de d-voastră cu grijă, pe care o meritați. Vă jur pe copita mea, că tot ce voi afla, rămâne la mine în siguranță.

Setări

Beee, îmi iau satisfacția d-voastră în mâinile proprii. Informați-mă cu ce fel de fișiere de cookie-uri pot lucra, și nu uitați, că schimbările în setările vor influența doar browserul, pe care îl folosiți actual. Preferințele d-voastre le puteți schimba oricând în bara de jos a site-ului.

Mai multe informații despre ce fel de date salvează Ovinshop, pagina web a noastră, veți găsi aici.

Cookie-uri tehnice sunt necesare peeentru funcționarea corectă a site-ului web și a tuturor funcțiilor pe care acesta le oferă.

Îmi permit de a vă arăta oferta pufoasă pe baza de preferințele d-voastre. La fel îmi permit, de a vă arăta pe site doar ce vă interesează cu adevărat.

Mă ajută în căutarea de greșeli și de a măsura performanța site-ului. Datorită lor pot avea grijă, ca să fiți întotdeauna mulțumiți cu ele cumpărate la noi în Ovinshop de fiecare dată.

Aceste cookie-uri sunt superbeee. Îmi permit de a mă întâlni cu d-voastră în afară de site și în rețele sociale și de publicitate, unde am grijă, ca publicitatea să fie interesantă pentru d-voastră.