🛍️ 25% reducere la tot la cumpărături de peste 290 Lei I Cod: EXTRA25 🛍️

Producție locală și sustenabilă

Transport gratui mai mari de 419 Lei

Până la 60 de zile pentru returnarea produselor

Comandați și prin telefon

Produse din lână de oaie - Woolville.ro
Cumpărați telefonic.,
suntem online
+40 31 2297713
(9.00–18.00)

Pregătiți-vă pentru primăvară cu noutăți

09.03.21 14811x Citit

DistribuireIntră în noul sezon cu piciorul drept și mai ales în pantofi noi și frumoși. În ciuda faptului că situația nu este tocmai roz și recomandarea este să vă izolați și să vă deplasați în mod ideal doar prin casă. Cu toate acestea, primăvara se apropie și ar trebui să ne distrăm și să ne pregătim pentru noul sezon de primăvară și vară.

Intră în noul sezon cu piciorul drept și mai ales în pantofi noi și frumoși. În ciuda faptului că situația nu este tocmai roz și recomandarea este să vă izolați și să vă deplasați în mod ideal doar prin casă. Cu toate acestea, primăvara se apropie și ar trebui să ne distrăm și să ne pregătim pentru noul sezon de primăvară și vară.

În Woolville, deoarece anul trecut am primit un feedback excelent la mersul sănătos și încălțămintea noastră, precum și câteva dorințe, am decis să extindem gama noastră de încălțăminte și v-am pregătit o mulțime de noutăți pentru primăvară și vară. Despre ce fel de încălțăminte este vorba? Despre saboții noștri din lemn, papucii, pantofi de vară din piele și pantofi ortopedici pentru pansare. Credem că fiecare își va găsi perechea potrivită.  

Dacă sunteți în căutarea confortului și a calității, asigurați-vă că nu ratați noii papuci și sandale din piele, care susțin arcul piciorului datorită branțului modelat. Dacă vă place stilul simplu și materialele naturale, atunci cu siguranță vă veți alege papucii noștrii din plută. Puteți găsi articole la modă și printre saboți și credem că saboții noi cu toc vor deveni hitul acestei veri.

ÎNCĂLȚĂMINTE DIN PLUTĂ DIN ZLÍN

Orașul Zlín, fondat de J. A. Baťa, are o tradiție în încălțăminte de mulți ani. În producția noastră, suntem mândri că producem mai multe tipuri de papuci din plută cu partea superioară fabricată de piele direct în Zlín sub marca Vlnka. Veți găsi acești papuci eleganți, moderni și ușori în mai multe modele și variante de culori pentru doamne și domni. Este posibil să fi observat mai devreme producția popularilor Troncătele, pe care îi introducem în culoarea roz anul acesta. La cererea multor clienți, am adăugat două tipuri noi de papuci din plută cu catarame. Acestea se laudă și ele cu mai multe variante de culoriși poartă nume de persoane Laura, Linda și Alex.

Fie că alegeți modelul Laura cu o cataramă sau modelul Linda cu două, vă puteți regla pantofii perfect în funcție de înălțimea sau lățimea arcului piciorului. Puteți folosi papuci din plută ca papuci confortabili pentru plimbările de vară sau ca papuci de casă și serviciu. Branțul modelat anatomic și materialele din piele și plută de înaltă calitate oferă sprijin piciorului chiar și atunci când stați în picioare sau pășiți.

SABOȚI DIN LEMN ÎNTR-O HAINĂ NOUĂ

dřeváky novinka

Una dintre cele mai mari noutăți ale verii sunt, fără îndoială, saboții, care sunt populari nu numai pentru că arată bine, dar și pentru că clienții îi laudă ca fiind pantofi care ajută în durerile de spate. Cum este posibil? Lemnul dur nu permite piciorului să se deformeze în niciun fel, iar postura întregului corp este mai naturală. Un alt mare avantaj al lor este că majoritatea materialelor utilizate sunt pur naturale și, prin urmare, regenerabile.

În categoria saboților pentru femei, veți găsi acum un look de lemn natural la modelul alb și negru, două modele florale noi în bej și negru și, în cele din urmă, popularele buline acum și în varianta neagră. Categoria saboților scunzi, pe care o avem acum în negru, s-a extins și cu o nouă versiune.

SABOȚI DIN LEMN CU TOC

În Woolville, saboții au fost de mult timp una dintre cea mai populară încălțăminte de vară, așa că am decis să includem în oferta noastră acest model elegant cu toc mai înalt. Datorită curelei reglabile peste arcul piciorului și tocului ridicat, încălțămintea devine din pantofi casual, o piesă de modă care vă va completa o mulțime din ținutele de vară. Puteți să vă alegeți din variantele de culori negru, maro și bej.

PAPUCI DIN PIELE, SANDALE ȘI BALERNINI

Încălțămintea din piele nu trebuie să lipsească din niciun dulap de pantofi, iar în Woolville puteți alege acum dintr-o gamă largă de pantofi din piele pentru vară. Pentru doamne, oferim acum mai multe modele și variante de culori de papuci Eva și Marta, sandale Alena și balerini din piele Anna, pe care le puteți folosi din primăvară până toamnă. Toate aceste încălțăminte au un branț modelat anatomic, care susține arcul natural al piciorului, iar picioarele nu suferă nici măcar în timpul unei plimbări lungi. În plus, papucii Eva pentru femei au o ajustare elastică pentru halux, care este o problemă frecventă la femei.

PAPUCI CU GEL PE PLATFORMĂ

Dacă sunteți în căutarea unor pantofi cu toc înalt, papucii cu gel Milena vor fi potriviți pentru dumneavoastră. Branțul moale din gel și materialul ușor al pantofilor vă vor oferi o senzație de confort maxim și veți putea rămâne pe picioare și toată ziua. Partea superioară este confecționată din piele de înaltă calitate, iar fixarea cu velcro vă permite să strângeți sau să slăbiți pantofii în orice moment, exact așa cum aveți nevoie.

O CULOARE NOUĂ PENTRU BALERINII ȘI TENIȘII RESPIRABILI

Dacă sunteți în căutarea unei încălțări confortabile pentru oraș, în care picioarele nu vă vor durea nici după o zi grea, tocmai ați dat de ea. Balerinii și tenișii ușori care aproape că nu îi simți totuși oferă picioarelor un confort și sprijin perfect chiar și în timpul plimbărilor lungi. Oferim acum teniși și balerini confortabili, care au o lățime mai mare pe toată lungimea lor, chiar și într-o versiune cu sau fără velcro și într-o culoare roz frumoasă, care vă va completa perfect garderoba de vară.

Tenișii și balerinii noștri au marele avantaj că branțul interior este detașabil și îl puteți înlocui cu propriul vostru branț special. Îmbunătățiți-vă tenișii cu câteva branțuri din oferta noastră.

NOUTĂȚI ȘI PENTRU BĂRBATI

Am pregătit mai multe noutăți în categoria încălțăminte pentru bărbați. Acum vă oferim papucii din plută cu denumirea Alex într-o variantă cu catarame și pentru mărimea bărbaților. Puteți alege din două culori - negru și bej.

Am adăugat un nou model de papuci pentru bărbați din piele întoarsă de culoarea albastru închis. Papucii din lemn negri au fost reproiectați, iar partea din lemn are acum o culoare deschisă naturală.

Noii papuci Roman în culorile maro și albastru sunt un model proaspăt nou de pantofi de vară pentru bărbați. Vor fi o încălțăminte pentru plimbare confortabilă și durabilă pe tot parcursul verii pentru băieți și domni de toate vârstele.

PANTOFI ORTOPEDICI DE PANSARE ÎN STIL NOU

Acest tip de încălțăminte este foarte popular la noi datorită utilizării sale specifice. Pantofii ortopedici pentru pansare, așa cum sugerează și numele lor, sunt potriviți pentru persoanele cu picioarele umflate, după operații, leziuni sau boli. Sunt ideali pentru scaunul cu rotile, pentru persoanele cu greutate mai mare și pentru cazurile în care încălțămintea obișnuită disponibilă este prea îngustă sau mică. Am extins oferta cu noi modele și variante de culori, papuci pentru purtate casă. O noutate interesantă o reprezintă pantofii ortopedici pentru pansare înalți, care protejează și întăresc și zona gleznei.

V-a plăcut acest articol? Distribuiți mai departeMai departe?

Noutăți 2024 pentru o casă și o cabană confortabilă
Noutăți

Noutăți 2024 pentru o casă și o cabană confortabilă

12.07.24Mgr. Zuzana Šimková553x Citit

Descoperiți noile materiale naturale pentru anul 2024 care vor aduce confortul și frumusețea naturii în casa și cabana dumneavoastră.

Citiți
Materiale reciclate - un pas spre viitor
Sfaturi

Materiale reciclate - un pas spre viitor

13.06.24Mgr. Zuzana Šimková1619x Citit5 Minute

Oferiți o șansă hainelor și încălțămintei din materiale reciclate. Veți contribui la reducerea deșeurilor de pe Pământ, veți oferi materialelor o a doua viață și veți avea în plus și o senzație bună.

Citiți
Pantofi noi dintr-un pulover vechi - moda sustenabilă care salvează planeta
Interviu

Pantofi noi dintr-un pulover vechi - moda sustenabilă care salvează planeta

23.05.24Mgr. Zuzana Šimková2946x Citit4 Minute

În interviul de astăzi, am aprofundat subiectul modei sustenabile și al reciclării lucrurilor vechi cu influencera Zuzka. Veți afla de ce reciclarea lucrurilor vechi are sens și dacă este important să îi îndrumați pe copiii mici spre sustenabilitate.

Citiți
Cumpărați telefonic.,
suntem online
+40 31 2297713
(9.00–18.00)

Variante de culori

Alegeti mărimea

Beee, eu sunt oița Negrută,

nu vreau să vă deranjez, dar am nevoie de la d-voastră promisiunea pe copită, că pot urmări, cum vă place la noi în Ovinshop. Doar așa mă voi putea ocupa de d-voastră cu grijă, pe care o meritați. Vă jur pe copita mea, că tot ce voi afla, rămâne la mine în siguranță.

Setări

Beee, îmi iau satisfacția d-voastră în mâinile proprii. Informați-mă cu ce fel de fișiere de cookie-uri pot lucra, și nu uitați, că schimbările în setările vor influența doar browserul, pe care îl folosiți actual. Preferințele d-voastre le puteți schimba oricând în bara de jos a site-ului.

Mai multe informații despre ce fel de date salvează Ovinshop, pagina web a noastră, veți găsi aici.

Cookie-uri tehnice sunt necesare peeentru funcționarea corectă a site-ului web și a tuturor funcțiilor pe care acesta le oferă.

Îmi permit de a vă arăta oferta pufoasă pe baza de preferințele d-voastre. La fel îmi permit, de a vă arăta pe site doar ce vă interesează cu adevărat.

Mă ajută în căutarea de greșeli și de a măsura performanța site-ului. Datorită lor pot avea grijă, ca să fiți întotdeauna mulțumiți cu ele cumpărate la noi în Ovinshop de fiecare dată.

Aceste cookie-uri sunt superbeee. Îmi permit de a mă întâlni cu d-voastră în afară de site și în rețele sociale și de publicitate, unde am grijă, ca publicitatea să fie interesantă pentru d-voastră.