🛍️ Reducere de 20% la tot | Reducere de 20% la tot | Reducere de 20% la tot 🛍️

Producție locală și sustenabilă

Transport gratui mai mari de 419 Lei

Până la 60 de zile pentru returnarea produselor

Comandați și prin telefon

Produse din lână de oaie - Woolville.ro
Cumpărați telefonic.,
suntem online
+40 31 2297713
(9.00–18.00)

Lenjerie de corp funcțională (termică) cu lâna Merino

08.01.21 22229x Citit

Distribuiremerino termoprádlo muži a ženy

POATE VEȚI FI SURPRINȘI, UNDE VĂ POATE SUSȚINE L NA DE OAIE

Preferați aerul proaspăt și mișcarea? Îmbrăcați-vă în așa fel, încât să puteți face sporturile preferate pentru o lungă perioadă și peste tot. Aproape la fiecare activitate corpul nostru transpiră. Dacă ne îmbrăcăm necorespunzător, după un timp vom începe să ne răcească transpirația și suntem în pericol de a răci. Indiferent dacă vă desfășurați orice activitate fizică - drumeții, alpinism, alergare, ciclism, schi sau doriți doar să vă plimbați prin natura de iarnă, este important să vă gândiți la sănătatea dvs. și să vă îmbrăcați corespunzător.

Pentru a vă simți confortabil chiar și în timpul mersului de câteva ore sau la schi, este necesar să alegeți bine materialul din care este confecționată îmbrăcămintea. Materialul cel mai potrivit este lâna de oaie, care te poate „susține” în timpul unei plimbări normale sau chiar atunci când urci pe Muntele Everest.

În articolul următor, vă vom sfătui cum să vă îmbrăcați pentru activitățile preferate și cum să alegeți haine din Merino. Și vom începe de la picioarele spre cap.

PICIOARELE ÎN USCAT ȘI ÎN CALD

sportovní ponožky

Și vouă vă îngheață picioarele în timpul fiecărei excursii sau plimbări mai lungi? 

Chiar dacă aveți pantofi buni și sunteți în mișcare, degetele de la picioare nu vi se mișcă prea mult. În cel mai rău caz, picioarele vă vor transpira și chiar și cele mai bune șosete din bumbac sunt umede și vor începe să răcească la frig. În această situație vă vor susține șosetele Merino. Lâna, ca unul dintre puținele materiale, poate absorbi excesul de umiditate și vă poate menține picioarele calde tot timpul. În Woolville, veți găsi șosete sau șosete înalte pentru purtare zilnică și pentru activități sportive, de exemplu pentru schi.

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ FACI SPORT ÎN LENJERIE DE CORP FUNCȚIONALĂ

A te simți plăcut și confortabil este una dintre ideile prioritare ale îmbrăcămintei funcționale. Lenjeria de corp este o alegere excelentă pentru drumeții, unde temperaturile variază foarte mult sau în unde nu este posibilă utilizarea unei mașini de spălat. Este unul dintre cele mai importante straturi, deoarece se află direct pe corp și protejează organele.

În acest caz, veți aprecia cel mai mult faptul că fibra de lână împiedică trecerea prafului și de aceea oferă o protecție, care suprimă mirosurile neplăcute. Spălarea este foarte simplă și, datorită durabilității sale, vă va rezista mulți ani.

NU SUBESTIMAȚI PRIMUL STRAT

termoprádlo thermowave

Alergați și d-voastră deseori afară fără „chiloți”, iar după o jumătate de oră în aer curat sunteți goniți acasă de frig? În rândul sportivilor, primul strat este cunoscut sub numele de Lenjeria termică este bază!”

Lenjeria de corp termică din lână de oaie va deveni a doua pielea d-voastră, care vă va menține temperatura corporală naturală și în exterior. Nu permite transpirației să vă răcească dar absoarbe și îndepărtează toată umezeala departe de corp.

Vă este frică de mirosul de transpirație după o lungă drumeție? Lenjeria de corp termică din Merino vă va sprijini și în acest sens. Fibra de lână are defapt o structură netedă, ceea ce o face diferită de alte materiale. Bacteriile care provoacă mirosuri nu se mențin în fibră și alunecă de pe ea. De aceea, îmbrăcămintea Merino poate rezista mai multe zile fără mirosuri, dar este întotdeauna recomandat să o aerisiți peste noapte. În caz de spălare, este de ajuns doar clătire în apă rece până la 30°C și agățare. 

Despre îngrijirea lânii și spălarea produselor am mai scris într-un articol recent și puteți citi în el cum să curățați șosetele din lână și lenjeria de corp termică Merino.

CUM SĂ-ȚI ALEGI LENJERIE DE CORP TERMICĂ POTRIVITĂ

Ne îmbrăcăm în funcție de sezon, de temperatura exterioară, dar și de tipul de activitate. Îmbrăcămintea ar trebui să fie confortabilă și la activitate fizică în special și funcțională. De aceea este necesar să ne alegem tipul potrivit de lenjerie termică, conform acestor indicii. Lenjeria de corp termică este împărțită în funcție de greutate, adică densitatea lânii. Cu cât greutatea este mai mare, cu atât densitatea materialului este mai mare. Conform acestor informații puteți afla dacă se potrivește la frig sau pentru sporturi extreme.

MERINO ONE50

merino termoprádlo triko muži

Unul dintre cele mai subțiri tipuri de lenjerie de corp termică pe care îl veți găsi în gama noastră este Merino ONE50. Această lenjerie de corp termică are 150 gsm (sau g/m²). Este potrivită pentru activități fizice ușoare, pentru vreme mai caldă primăvara sau vara. Poate fi folosită tot parcursul anului. O puteți folosi pentru toate activitățile: de camping, călătorii, drumeții, ciclism, sporturi de iarnă, alergare...

MERINO WARM

Un pic mai groasă este lenjeria de corp termică, cu o greutate de 180 gsm. Este o alegere medie ideală, deoarece este potrivită pentru toate activitățile de toamnă și iarnă. Este populară printre călători, și potrivită pentru camping, sporturi de iarnă, alpinism sau drumeții. 

MERINO XTREME

oblečení na hory

Lenjeria de corp termică din seria Xtreme are o densitate de 220 gsm. Este potrivită pentru friguri mai mari sau pentru activități sportive mai solicitante în condiții de frig. Datorită acestui fapt, este puțin mai aderentă la corp, iar pantalonii sunt de obicei echipați cu un cauciuc. Este formată din două straturi și este potrivit pentru alpinism, alergare, drumeții și schi.

Dar dacă doriți o greutate mai mică sau mai mare, în ofertă avem și îmbrăcăminte Ortovox mai subțire, cu o densitate de 145 gsm sau 230 gsm. 

La alegerea lenjeriei de corp termice depinde nu numai de tipul de activitate sau de condițiile de temperatură, ci și de abordarea individuală. De exemplu, femeile tind să fie mai temperate decât bărbații și, prin urmare, preferă o opțiune mai caldă. Lenjerie de corp termică o veți găsi și în diverse variante pentru copii.

CE SĂ ÎMBRĂCĂM PESTE LENJERIE DE CORP TERMICĂ, CA TOTUL SĂ FUNCȚIONEZE?

Dacă vă hotărâți să cumpărați lenjerie termică sau o aveți deja, ar trebui să ne gândim și la al doilea strat de îmbrăcăminte, care este format de obicei din pulovere sau hanorace. Alegerea corectă a celui de-al doilea strat va menține proprietăți perfecte, care sunt doar respirabilitate, căldură, eliminarea transpirației și multe altele. Hanoracele de la Thermowave sunt făcute din material funcțional și vor deveni un partener de încredere pentru fiecare activitate din primăvară, toamnă, iarnă sau în munții reci.

DE CE ESTE LENJERIA DE CORP TERMICĂ DIN MERINO CEA MAI BUNĂ ALEGERE?

merino ovce
  • Merino este un tip de oi, care trăiesc în regiunile Australiei. Au cea mai fină lână cu proprietăți unice.
  • Lâna este un material natural - provenind din surse naturale, este un material ecologic. Este inepuizabilă, crește din nou an de an și este 100% biodegradabilă.
  • Menține o temperatură constantă a corpului - Lâna este o izolație perfectă pentru corp, poate regla temperatura corpului, încălzește corpul la temperatura ideală și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supra-încălzire. Lâna absoarbe transpirația, așa că vă va menține la o temperatură confortabilă chiar și atunci când transpirați.
  • Este respirabilă - Cel mai mare beneficiu al ei este respirabilitatea excepțională și capabilitatea de a încălzi. Este capabilă de a absorbi umezeala și o evaporă rapid în atmosferă, ceea ce face din ea cel mai permeabil material. Datorită acestui fapt primul strat de bază vă rămâne uscat indiferent de mediul înconjurător.
  • Este potrivit pentru pielea sensibilă - În lâna nu se depozitează și nici nu se pot înmulți bacteriile și absoarbe toate mirosurile neplăcute. Poți purta îmbrăcăminte realizată din ea pentru o perioadă lungă de timp și în mod repetat și nu trebuie să-ți faci griji cu privire la mirosurile neplăcute.

V-a plăcut acest articol? Distribuiți mai departeMai departe?

Pantofi noi dintr-un pulover vechi - moda sustenabilă care salvează planeta
Interviu

Pantofi noi dintr-un pulover vechi - moda sustenabilă care salvează planeta

23.05.24Mgr. Zuzana Šimková1932x Citit4 Minute

În interviul de astăzi, am aprofundat subiectul modei sustenabile și al reciclării lucrurilor vechi cu influencera Zuzka. Veți afla de ce reciclarea lucrurilor vechi are sens și dacă este important să îi îndrumați pe copiii mici spre sustenabilitate.

Citiți
Îmbrăcați-vă confortabil - noutăți de primăvară și vară 2024
Noutăți

Îmbrăcați-vă confortabil - noutăți de primăvară și vară 2024

20.05.24Mgr. Zuzana Šimková4113x Citit4 Minute

Îndrăgostiți-vă de noutățile naturale și confortabile pentru primăvara și vara 2024. Tendințele din acest an se concentrează pe croieli simple și prietenoase cu natura, care se potrivesc cu adevărat tuturor și vi se vor potrivi și vouă.

Citiți
Adidași Woolee reciclați pentru confortul picioarelor voastre
Noutăți

Adidași Woolee reciclați pentru confortul picioarelor voastre

16.04.24Mgr. Zuzana Šimková4752x Citit2 Minute

Oferiți confortul picioarelor dumneavoastră cu noii teniși din lână de oaie reciclată de la Woolee. Acești pantofi moi salvează nu numai picioarele dumneavoastră, ci și natura.

Citiți
Cumpărați telefonic.,
suntem online
+40 31 2297713
(9.00–18.00)

Variante de culori

Alegeti mărimea

Beee, eu sunt oița Negrută,

nu vreau să vă deranjez, dar am nevoie de la d-voastră promisiunea pe copită, că pot urmări, cum vă place la noi în Ovinshop. Doar așa mă voi putea ocupa de d-voastră cu grijă, pe care o meritați. Vă jur pe copita mea, că tot ce voi afla, rămâne la mine în siguranță.

Setări

Beee, îmi iau satisfacția d-voastră în mâinile proprii. Informați-mă cu ce fel de fișiere de cookie-uri pot lucra, și nu uitați, că schimbările în setările vor influența doar browserul, pe care îl folosiți actual. Preferințele d-voastre le puteți schimba oricând în bara de jos a site-ului.

Mai multe informații despre ce fel de date salvează Ovinshop, pagina web a noastră, veți găsi aici.

Cookie-uri tehnice sunt necesare peeentru funcționarea corectă a site-ului web și a tuturor funcțiilor pe care acesta le oferă.

Îmi permit de a vă arăta oferta pufoasă pe baza de preferințele d-voastre. La fel îmi permit, de a vă arăta pe site doar ce vă interesează cu adevărat.

Mă ajută în căutarea de greșeli și de a măsura performanța site-ului. Datorită lor pot avea grijă, ca să fiți întotdeauna mulțumiți cu ele cumpărate la noi în Ovinshop de fiecare dată.

Aceste cookie-uri sunt superbeee. Îmi permit de a mă întâlni cu d-voastră în afară de site și în rețele sociale și de publicitate, unde am grijă, ca publicitatea să fie interesantă pentru d-voastră.